2009. augusztus 21., péntek

A legnagyobb szentek èletèn nincs semmi nevetnivalò

A protestànsok meg ateistàk ezt a posztot àt is ugorhatjàk, mert itt csak Assisi Szt. Ferencrol lesz szò. Aki làtta a Zefirelli filmet (èn nem), az meg ismeri a sztorit, ùgyhogy a cèl a maradèk.
Sajnos Walter Nigg : Nagy szentek èlete c. kivàlò konyve is a kukàban vègezte ma reggel, de megpròbàlom a lènyegèt visszaadni.
Szòval Ferenc 25 èves koràig az olasz fèrfiak normàlis èletèt èlte: csajozott, ivott ès harci dicsosègre vàgyott ( erre lett is volna lehetosège, mert javàban dùlt a sokadik keresztes hàborù). Rettenetesen irtòzott viszont a bèlpoklosoktòl, amik ne kèrdezzètek, mik, de ide-oda màszkàltak koldulva a vàrosokba, mert normàlis ember nem turte oket. Teljesen vèletlenul nemrèg làttam egy fotòt Szèchenyi Zsigmond: Nahar c. konyvèben, amely egy bèlpoklost àbràzol a bombayi utcàn.


Na innen folytatjuk, mert bezàrt az internetshop....

2 megjegyzés:

  1. Utána néztem,a bélpoklosok olyan emberek voltak akiknek a bőrét és az idegvégződéseit is megtámadta a lepra.Ezért nagyon visszataszítóak voltak.Egyébként kitartás Pityu,a színesfém szobrok helyét jelöld meg,hátha egyszer...
    Gyaloglás közben pedig pihenés közben "LENGESD" a kezed.Üdv

    VálaszTörlés